Egy ember meghalt egy borsodi tömegverekedésben

Vágólapra másolva!
Egy ember meghalt, többen pedig megsérültek, amikor két család összeverekedett a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei Arlón. A verekedésben egy 57 éves férfit szúrtak le, aki a helyszínen meghalt. A rendőrség legalább hat embert előállított, a mentők hat embert vittek kórházba.
Vágólapra másolva!

Egy ember meghalt, több pedig megsebesült a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei Arlón, amikor két társaság hétfőn összeverekedett. A verekedés két . egymással haragban álló család tagjai között tört ki az Ózdhoz közeli településen. Az Észak-Magyarország című lap online kiadásának információi szerint néhányan éppen locsolkodni mentek, amikor rájuk támadtak. A két család tagjai karddal, kaszával és késekkel estek egymásnak, egy 57 éves férfit a helyszínen meghalt.

Gaskó Bertalan, a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóügyeletese a Független Hírügynökségnek elmondta, hogy a két családnak régóta konfliktusa volt egymással. A helyszínre nagy erőkkel vonultak ki a rendőrök, az Észak-Magyarország szerint nem csak Ózdról, hanem Miskolcról, a bevetési osztály munkatársai is. A rendőrség legalább hat embert állított elő. Gaskó szerint a bűnügyben még tart a nyomozás, a rendőrség emberölés miatt folytat eljárást.

A verekedésben többen megsérültek. A mentők szerint egy súlyos és öt könnyebb sérültet vittek az ózdi kórházba. az Észak-Magyarország szerint egy tizenéves kislányt vérző fejjel vittek a saját házához, őt állítólag egy fél téglával dobták arcon. Az MTI tudósítója szerint Arlón továbbra is fokozott a rendőri jelenlét a Dózsa György úton. A helyszínhez nem engednek senkit, az utcán csoportosulnak az emberek, és taglalják a történteket.