Vágólapra másolva!
Életképesen született kislányát az ágyneműtartóba téve magára hagyta egy 36 éves borsodi nő. A csecsemő meghalt, a rendőrség emberölés gyanújával folytat eljárást.
Vágólapra másolva!

Az ágyneműtartóba rejtve találtak meg egy halott csecsemőt a rendőrök a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei Vattán - közölte a megyei rendőr-főkapitányság.

Április 2-án orvosi bejelentés alapján mentek ki egy családi házhoz intézkedni a rendőrök. Egy helyi asszonyt szülés utáni, kivérzett állapotban szállítottak kórházba. Mint kiderült, terhességét mások elől eltitkolta - olvasható a police.hu-n megjelent közleményben.

A rendőrök a nő házánál egy ágyneműtartóba téve, plédbe bugyolálva találtak rá az újszülött kislányra, akin az orvosok már nem tudtak segíteni. Életképesen született, halálát ellátatlanság okozta.

A hat gyermekét nevelő 36 éves anya tettét családi körülményeivel és rossz anyagi helyzetével indokolta. Az ügyben a rendőrség tizennegyedik életévét be nem töltött személy sérelmére elkövetett emberölés bűntettének gyanújával folytat eljárást.