Tagadja a molesztálást a két kirúgott tűzoltó

Vágólapra másolva!
Semmilyen jogsértést nem követtek el és nem molesztálták társukat - állította az RTL Klubnak az a két tűzoltó, akiknek múlt héten szüntették meg a szolgálati viszonyát. A két tűzoltó állítólag megbotránkoztató módon viselkedett egy pálinkafőzdében, aztán a buszon másokkal együtt molesztálták egyik társukat.
Vágólapra másolva!

Nem követtek el semmilyen jogsértést és szerintük nem váltak méltatlanná az egyenruhára - mondta az RTL Klub Híradójának pénteken az a két fővárosi tűzoltó, akiknek múlt csütörtökön szüntették meg szolgálati viszonyát. A két tűzoltó állítólag megbotránkoztató módon viselkedett egy pálinkafőzdében, aztán a buszon másokkal együtt molesztálták egyik társukat.

A két tűzoltó azt mondta, a pálinkafőzdében kissé ittas állapotban csak korábbi sérüléseiket mutatták meg kollégáiknak. "A sérülések a hátsó felünkön voltak láthatók még hónapok után is. Ez úgy történt, hogy felálltunk egy padra, letoltuk a nadrágunkat, megmutattuk a sérüléseket, azzal a lendülettel visszahúztuk a nadrágot, leültünk és folytatódott tovább a pálinkakóstolás" - mondta az egyik tűzoltó.

Közben, ahogy ők mondták, még egy amolyan bátorságpróba is belefért. "Hogy ki bírja jobban a fájdalmat, egy fakanállal egymás fenekére csaptunk, oda-vissza alapon" - mondta a másik tűzoltó. Szerintük ezzel nem váltak méltatlanná az egyenruha viselésére. Fellebbeznek a döntés ellen.

A gyanú szerint azonban a tűzoltók ezen kívül molesztálták egyik kollégájukat. "Semmilyen szexuális indíttatású cselekedetet nem követtünk el, semmilyen jogsértő magatartást nem tanúsítottunk" - mondta az egyik tűzoltó. Ennél többet azonban a két tűzoltó nem mondott. Ezt azzal indokolták, hogy parancsnokuk az ügyben a rendőrséghez fordult, és amíg a nyomozás tart, nem akarnak többet mondani.