Robbantással fenyegető férfit fogtak el Budapesten

Vágólapra másolva!
Dühöngve távozott egy józsefvárosi szórakozóhelyről az a férfi, aki később a hely felrobbantásával fenyegetőzött szerda hajnalban. A rendőrök végül a térfigyelő kamerák felvételei alapján tudták őt azonosítani és elfogni.
Vágólapra másolva!

Személyleírás és a térfigyelő kamerák felvételei alapján fogtak el a rendőrök egy férfit, aki egy szórakozóhely felrobbantásával fenyegetőzött Budapesten. A még szerdán hajnalban történt esetről csütörtökön számolt be a rendőrség.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság szerint szerdán hajnalban hívta fel valaki a rendőrség központi ügyeletét, hogy egy VIII. kerületi szórakozóhelyen bomba fog robbanni. A hívószám alapján megállapították, hogy egy nyilvános fülkéből jött a bejelentés. A tűzszerészek átvizsgálták a szórakozóhelyet, de nem találtak bombát. Az ott lévő alkalmazottak azonban beszéltek egy férfiról, aki nem sokkal korábban dühöngve távozott a helyről.

A rendőrök visszanézték a telefonfülkét is figyelő kamerák felvételeit, és megtalálták a személyleírásnak megfelelő férfit. Miután kiderítették, hogy ki volt az, kevesebb mint három óra múlva már kopogtak is az ajtaján. Beismerő vallomást tett, és közveszéllyel fenyegetés miatt eljárás indult ellene.