Eltemették a tényői gyilkosság áldozatait

Vágólapra másolva!
Szerdán eltemették Tényőn a március 15-én történt családi tragédia három áldozatát, az anyát és két gyerekét. Az apát, aki a rendőrség szerint megölte családtagjait, majd saját magával is végzett, két nappal korábban, Győrben temették el.
Vágólapra másolva!

Szerdán eltemették a tényői gyilkosság három áldozatát, az anyát és a két kislányt, akiknek holttestét március 15-én este találta meg egy rokonuk a család házában a Győr-Moson-Sopron megyei településen. A rendőrség gyanúja szerint a pszichiátriai problémákkal küzdő apa ölte meg gyerekeit és feleségét, majd magával is végzett. A három áldozat fehér koporsóit legalább háromszáz gyászoló kísérte a sírhelyhez a Győrhöz közeli, másfél ezer lelkes falu temetőjében. Az apát hétfőn délután két órakor, Győrben temették el.

Forrás: MTI/Szigetváry Zsolt

Az édesanya 36 éves, az édesapa 37 éves, a gyerekek öt- és nyolcévesek voltak. Az elhunytak emlékére a gyilkosság után két nappal Tényőn csendes megemlékezést tartottak, amelyen több mint kétszázan vettek részt, gyertyákat és mécseseket helyeztek el a katolikus templom lépcsőjére. Ilyen tragédia ebben a faluban soha nem történt - mondta akkor Varga Gábor polgármester.

A tragédia részleteiről korábbi cikkünkben, itt olvashat, a gyilkosság helyszínén készült riportunkat itt találja.