Csak egyvalaki nem drogozott a debreceni buliban

Vágólapra másolva!
Az egyik debreceni szórakozóhelyen szombaton előállított 46 emberből 45 esetében mutattak ki kábítószert a gyorstesztek a rendőrség szerint. Mindannyiukat kábítószerrel való visszaéléssel gyanúsítják, két embert kórházba is kellett szállítani. A rendőrök a helyszínen többféle kábítószert - vagy arra emlékeztető anyagot - találtak.
Vágólapra másolva!

45 ember szervezetében találtak kábítószert a rendőrök a debreceni kábítószeres parti elfogott résztvevői közül - közölte az [origo]-val a Hajdú-Bihar megyei rendőrség.

A rendőrök szombaton hajnalban kaptak bejelentést arról, hogy egy debreceni, Diószegi úti zártkörű szórakozóhelyen kábítószeres parti folyik. A helyszínen még reggel kilenc órakor is sokan szórakoztak. A legfiatalabb vendég 21, a legidősebb 48 éves volt.

A debreceni rendőrök mindenkit - összesen 46 embert - előállítottak a parti helyszínéről, közülük két embert kórházba kellett szállítani. A 46 ember közül 45-ről a gyorstesztek bebizonyították, hogy kábítószert fogyasztottak. Egy középkorú nő nem drogozott, őt csak tanúként hallgatták ki. A többieket kábítószerrel visszaéléssel gyanúsítják - közölte a rendőrség.

A heylszínen - a szórakozóhely két termében, a vécékben és az épület előtt parkoló kocsikban, a vendégek csomagjaiban és ruháiban - kis papír-, illetve nejlontasakokban fehér port, marihuanának látszó zöld füvet, fehér tablettákat, valamint barna szemcseppes üvegcsében "GINA" néven ismert, partidrognak látszó folyadékot foglaltak le. Az anyagokat - és a gyanúsítottaktól vett mintákat - szakértők vizsgálják.

Az esetről bővebben itt olvashat.