Otthonában robbantott, majd sétálni ment egy oroszlányi férfi

Vágólapra másolva!
A pszichiátriára szállítottak egy oroszlányi férfit, aki felgyújtott egy gázolajjal körbelocsolt gázpalackot a saját otthonában. A ház közvetlen közelében szomszédok, tíz méterre a robbanástól pedig egy játszótér is található.
Vágólapra másolva!

Közveszélyokozás miatt eljárás indult egy oroszlányi férfi ellen, aki saját otthonában robbantott kedd reggel, majd besétált az oroszlányi kapitányságra, hogy elmondja a történteket - közölte a Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság. Először a gázpalackot készítette be a házba, majd körberakta fával, és az eredményesség érdekében gázolajjal is lelocsolta. A 65 éves férfi ezt követően felgyújtotta a rakományt.

Miközben belobbantotta a tüzet, a szemöldöke is megperzselődött. Ettől megijedt, ezért elment otthonról. Sétált egy keveset, majd miután visszatért, látta, hogy a házának nincsenek ablakai - derül ki a rendőrség közleményéből.

A férfi elmondása szerint öngyilkosságra készült, de arra már nem tudott válaszolni, miért jelentette be az esetet a rendőrségen. Közveszélyokozás gyanúja miatt indult eljárás ellene, és további kezelésre beszállították a pszichiátriára.