Újabb gyanúsítottat fogtak el a bárban visszatartott turisták ügyében

Vágólapra másolva!
Elfogták a társát - egy nőt - annak a fővárosi férfinak, akit emberrablás gyanújával vettek őrizetbe, miután egy erzsébetvárosi éjszakai klubban fogva tartottak két spanyol turistát egy jelentős összegű számla miatt. Akkor engedték csak el őket, amikor az egyikük felvette és átadta a kért mennyiségű pénzt.
Vágólapra másolva!

Elfogták és őrizetbe vették azt a budapesti nőt, akinek a rendőrök szerint köze lehet az erzsébetvárosi emberrablási ügyhöz. Az ügyben korábban már őrizetbe vettek egy 23 éves férfit.

A gyanúsítottak a rendőrök szerint vasárnap hajnalban két spanyol állampolgárt fenyegettek meg egy éjszakai klubban. Egy nagy összegű számla kifizetését követelték tőlük. Az egyik turistát erőszakkal visszatartották, míg társát egy pénzkiadó automatához kísérték, és csak az után engedték el, hogy megkapták az automatánál felvett pénzt.

A rendőrség még aznap késő este elfogta az egyik gyanúsítottat, társát XI. kerületi lakásáról állították elő hétfőn délben. Az ügyben a Budapesti Rendőr-főkapitányság szervezett bűnözés elleni osztálya nyomoz.