Tizenhét házat rabolt ki egy Nyíregyházán lefülelt tolvajbanda

Vágólapra másolva!
Családi házakat fosztogató tolvajbandát fülelt le a rendőrség a múlt héten - közölték hétfőn. A három férfi egy negyedik tanácsai alapján 17 házba tört be nyár óta, és azokból 10 millió forint értékben vitt el értékeket. A tolvajokat a bíróság előzetes letartóztatásba helyezte.
Vágólapra másolva!

Összesen 17 lakásba tört be nyár közepe óta az a tolvajbanda, amelyet a múlt héten vett őrizetbe a rendőrség Nyíregyházán. A három betörőt egy negyedik társuk látta el tippekkel attól, hogy hova érdemes betörni: a tolvajok a gyanú szerint mintegy 10 millió forint értékben raboltak össze ékszereket, készpénzt és elektronikai cikkeket - közölte hétfőn a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság.

A bűncselekményeket valószínűleg hárman követték el, negyedik társuk a tippeket adta. A betörők a rendőrség szerint éjszaka és nappal is követtek el rablásokat, de nem minden akciójuk járt sikerrel. A banda általában családi házakat szemelt ki, egyszer még az egyik tolvaj sógorának lakását is feltörték

A négy férfit a rendőrség bűnszervezetben, üzletszerűen elkövetett betörések gyanújával vette őrizetbe - közölte Fülöp Gergely, a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense. A gyanúsítottakat a bíróság előzetes letartóztatásba helyezte.