Már csak Hegyeshalom felé késnek a vonatok

Vágólapra másolva!
Helyreállt a mentrendszerinti közlekedés azokon a vasútvonalakon, ahol a havazás miatt késtek a vonatok szombaton délelőtt. A Budapest-Győr-Hegyeshalom vonalon eltörött egy tehervonat áramszedője, 15-20 perces késére kell számítani.
Vágólapra másolva!

A Budapest-Győr-Hegyeshalom vonal kivételével szombat délre visszaállt a menetrendszerinti közlekedés minden vasútvonalon, ahol az erős szél által letört ágak okozta felsővezetéki zárlatok, valamint a ráfagyó hórétegtől bekövetkezett felsővezeték-szakadások, műszaki hibák eredményeztek eltéréseket a menetrendtől a reggeli és a délelőtti órákban - közölte a MÁV sajtóügyeletese. A MÁV szakemberei elhárították a műszaki hibákat, így az utasoknak már nem kell hosszabb menetidővel számolniuk a Budapest-Hatvan-Miskolc és a Budapest-Vácrátót-Vác vonalon sem.

Egyedül a Budapest-Győr-Hegyeshalom vonalon kell még átlagosan 10-20 perces késésekre számítani, ahol egy tehervonat mozdonyának áramszedő törése akadályozza az egyik vágányon a közlekedést Szárliget és Tatabánya között.