Elfogták a mentőst fojtogató részeg fiatalok nagy részét

Vágólapra másolva!
Elfogták a rendőrök annak a társaságnak a nagy részét, akik szombat hajnalban megvertek egy mentőst. Egyikük az a lány volt, aki miatt a mentők kimentek.
Vágólapra másolva!

Elfogták a rendőrök azt a három fiatalt, akik szombat hajnalban részegen megvertek egy mentőst. A negyedik társuk még szökésben van. A három fiatalt csoportosan elkövetett közfeladatot ellátó személy elleni erőszak gyanújával hallgatták ki.

A mentőt egy ittas lányhoz hívták ki, az ápolót pedig akkor támadták meg amikor el akarta látni. A mentőegység vezetője úgy látta, hogy nem tudják kezelni a helyzetet, ezért hívták a rendőrséget, illetve egy másik mentőautót, amely végül a fiatal lányt a kórházba vitte. A társaság tagjai azt sérelmezték, hogy miért nem tudja a mentős ellátni az ismerősüket, és ezért az ápolót ütni, rúgni, fojtogatni kezdték.

A tamádásban a a Budapesti Rendőr-főkapitányság sajtóügyeletese szerint négyen vettek részt. Egy 17 éves és egy 23 éves nőt, illetve egy 25 éves férfit még a helyszínen elfogtak a rendőrök. Egyikőjük az a lány volt, akihez a mentőt kellett hívni.