Holttestet találtak a 2008-as kézigránátos támadás helyszínén

Vágólapra másolva!
Találtak egy holttestet ugyanabban a pécsi házban, ahová még 2008 végén dobtak be egy kézigránátot, amely két embert megölt. A rendőrség vizsgálja, hogyan halt meg a szerdán megtalált férfi.
Vágólapra másolva!

Egy holttestet találtak szerdán Pécsen a két évvel ezelőtti kézigránátos gyilkosság helyszínén - jelentette az MTI a rendőrséghez közeli, meg nem nevezett forrásra hivatkozva.

"Elsőként a mentőket hívta valaki a férfihoz, de nem tudtak segíteni rajta és értesítették a rendőrséget, amely orvos szakértő bevonásával vizsgálja a körülményeket, így azt, hogy mikor és milyen körülmények között halt meg" - közölte Zsobrák Péternek, a Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője.

Az MTI rendőrséghez közeli forrásból úgy értesült: a ház melléképületében talált férfi gyilkosság áldozata lett, egy késsel szíven szúrták. A szomszédok szerint a rendőrök egy férfit és egy nőt bilincsben vittek el a helyszínről.

A családi házba 2008. november 18-án éjjel dobtak kézigránátot, a robbanás következtében a helyiségben tartózkodó férfi és élettársa meghalt. A bűncselekmény négy vádlottjának perét a Baranya Megyei Bíróság tárgyalja.