Egy másik bankban is megpróbálkozott a sikertelen rabló

Vágólapra másolva!
Egy parókát viselő férfi fegyverrel futott be hétfőn egy Andrássy úti bankba, ahol pénzt követelt, de a biztonsági őröknek sikerült megnyugtatniuk, és távozott. Ezután néhány órával később egy másik bankban is próbálkozott, ekkor a rendőrök elfogták.
Vágólapra másolva!

Fegyveres rablást kísérelt meg egy férfi egy Andrássy úti bankban hétfőn délelőtt, de a biztonsági őröknek sikerült távozásra bírniuk - közölte a rendőrség. A kudarc után egy másik bankban is próbálkozott, sikertelenül - ezután elfogták.

A 20-25 év körüli, erős testalkatú, vállig érő őszes parókát viselő férfinél feltehetően fegyver volt, amikor belépett a pénzintézetbe és azt kiabálta: "rablás, ide a pénzt!" A biztonsági őröknek azonban sikerült megnyugtatniuk, lecsendesíteniük az elkövetőt, és amikor közölték, hogy pénz nincs, a rendőrök pedig jönnek, a férfi távozott - mondta a BRFK sajtóügyeletese, Kormos Endre. Az incidens során senki nem sérült meg, a férfi nem használta a fegyverét.

A férfi néhány órával később egy újabb bankot próbált meg kirabolni, de a Független Hírügynökség információi szerint most sem szerzett zsákmányt. Másodszorra a Nagyvárad tér és a Haller utca kereszteződésében lévő bankot szemelte ki. Nem járt sikerrel, és a rendőröknek ezúttal sikerült elfogniuk: a Lágymányosi híd pesti hídfőjénél elfogták.