Légpuskával lőtt a villanyszerelőkre egy férfi Budapesten

Vágólapra másolva!
Rálőtt az udvarban dolgozó villanyszerelőkre egy ittas férfi Budapesten. Az idős lakó előbb csak fenyegette a villanyórán dolgozó szerelőket, majd egyiküket légpuskájával könnyebben meg is sebesítette. A támadót a rendőrség előállította.
Vágólapra másolva!

Légpuskával lőtt rá az elektromos művek szakembereire csütörtök este egy idős férfi Budapesten. A megtámadott munkások egyike könnyebb sérüléseket szenvedett.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság szerint a bűncselekmény a XIV. kerületi Kerékgyártó utcában történt egy kétszintes családi háznál. A villanyszerelőket az alsó szinten lakó nő hívta ki: az udvari villanyóránál dolgoztak, amikor a felső szinten lakó, feltehetően részeg férfi vitába szállt velük. A férfi azt akarta, hogy a munkát hagyják abba, és menjenek ki az udvarból, ők azonban a felszólításnak nem tettek eleget.

Az idős férfi végül egy töltött légpuskájával tért vissza, majd az egyik szakembert meglőtte. A lövöldözőt előállították a zuglói kapitánysága, majd súlyos testi sértés kísérlete miatt eljárást indítottak ellene.