Németország
21:002024. június 14.
Skócia
Magyarország
15:002024. június 15.
Svájc

Vidéki városokban lép föl Orbán a kampány hajrájában

Vágólapra másolva!
Több vidéki kampányrendezvényen is részt vesz Orbán Viktor miniszterelnök az önkormányzati választási kampány utolsó hetében - írja a Magyar Nemzet. A kormányfő több városba is ellátogat majd, de egyelőre nem tudni, mikor hova megy.
Vágólapra másolva!

Orbán Viktort is beveti az önkormányzati választási kampány utolsó hetében a Fidesz - írja a Magyar Nemzet, amely szerint a miniszterelnök több vidéki kampányrendezvényre ellátogat a héten. A lapnak a miniszterelnök sajtóstábja is megerősítette, hogy Orbán Vidéki városokban fog kampányolni az utolsó napokban, de helyszíneket és időpontokat egyelőre nem közöltek, mivel még a hétvégén is zajlott ezeknek a programoknak a véglegesítése.

Orbán kampányfeladata nem meglepő, korábban Kósa Lajos, a Fidesz ügyvezető alelnöke is úgy nyilatkozott, hogy a miniszterelnök az egész kampányban központi szerepet kap majd. A Magyar Nemzet szerint ugyanakkor nem csak Orbánt vetik be a héten, vidéki nagyvárosokban szerepel majd a Fidesz több vezető politikusa is, többek között Navracsics Tibor, Varga Mihály, Hoffmann Rózsa, Kövér László, Kósa Lajos.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről