Németország
21:002024. június 14.
Skócia
Magyarország
15:002024. június 15.
Svájc

Lehallgatták a rendőrök a futtatással vádolt Keleti Györgyit

Vágólapra másolva!
"Én lányokat dolgoztatok külföldön" - mondta egy lehallgatott telefonbeszélgetésben Keleti Györgyi, akit prostitúció elősegítésével vádolnak. Egy tanú szerint az egykori modell napi száz eurót kért tőle, hogy lakást szerezzen és a hirdetését megjelentesse az interneten. Keleti bízik a felmentésében.
Vágólapra másolva!

Lehallgatott telefonbeszélgetéseket ismertetett a bíróság kedden, a Keleti Györgyi egykori modell (Keleti György korábbi honvédelmi miniszter lánya) ellen üzletszerű kéjelgés elősegítése miatt folyó perben - számolt be a tárgyalásról a Bors című lap szerdai száma. A Nemzeti Nyomozó Iroda által rögzített beszélgetésekben többek közt elhangzik, hogy "én lányokat dolgoztatok külföldön, de én nem járok a Kempinskibe kurválkodni."

Keletit azzal vádolják, hogy magyar prostituáltakat segített Olaszországban, tőlük közvetítői díjat fogadott el. A keddi tárgyaláson egy tanú azt vallotta, hogy napi száz eurót kellett fizetnie Keletinek, mert segített neki a lakásszerzésben, és abban, hogy hirdetése felkerüljön internetes oldalakra. A felvételek tanúsága szerint Keleti azt mondta: hetente körülbelül egymillió forintot keresett Olaszországban.

Keleti Györgyi ellen az olasz hatóságok adtak ki elfogatóparancsot, ennek alapján állították elő, de nem adták ki, mivel Magyarországon is eljárás folyik ellene hasonló bűncselekmény vádjával. Keleti Györgyi korábban ártatlannak vallotta magát, és a keddi tárgyalás után is azt mondta: bízik a felmentésében, mert szerinte az derült ki, hogy "nagyobb az egész ügy füstje, mint a lángja".

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről