Beszakadt az udvar egy nő alatt Ercsiben

Vágólapra másolva!
Beszakadt a háza udvara egy Ercsiben élő nő alatt, aki mellkasig elmerült a gödörben. A nő bejelentést tett a rendőrségen, a rendőrök pedig foglalkozás körében elkövetett gondatlan veszélyeztetés miatt kezdtek nyomozni, miután kiderült, hogy a gödröt egy építkezés során ásták ki, aztán földdel fedték el.
Vágólapra másolva!

A telkén kialakult veszélyhelyzet miatt tett bejelentést a rendőrségen kedden egy Ercsiben élő nő. Az asszony családi háza udvarán tartózkodott, amikor egy már korábban megsüllyedt terület egy része beszakadt alatta, ő pedig mellkasig beleesett a gödörbe - közölte honlapján szerdán a rendőrség. A nő könnyebben sérült meg.

A rendőrségi közleményben az áll, hogy az elsődleges megállapítás szerint korábban a telken egy nagy gödröt ásott ki a házat építő vállalkozó, amelybe beledózerolták a telken álló vályogházat, berendezéseivel, építési törmelékkel együtt, majd a területet földdel fedték le. A rendőrség szerint foglalkozás körében elkövetett gondatlan veszélyeztetés vétség gyanúja merült fel, ezért a dunaújvárosi rendőrök elrendelték a nyomozást.