Németország
21:002024. június 14.
Skócia
Magyarország
15:002024. június 15.
Svájc

Polójával akasztotta fel magát a rendőrségi fogdában egy férfi

Vágólapra másolva!
A tiszavasvári rendőrségen polójával akasztotta fel magát egy férfit, akit pénteken egy késelés miatt állítottak elő. A fogdában kamera működött, a rendőrségi ügyeletes azonban semmit sem vett észre, az ügyben belső vizsgálat indult.
Vágólapra másolva!

Eltépett pólójával akasztotta fel magát egy késelés miatt előállított férfi Tiszavasváriban pénteken - közölte szombaton a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság.

Pénteken este egy középkorú férfit szúrtak életveszélyesen hasba a városban. A rendőrök nem sokkal később egy kocsmában találták meg a feltételezett elkövetőt, ahol megbilincselték, lefoglalták tőle a kést, majd előállították. Az 59 éves férfit az előállító-helyiségbe zárták, ahol más nem tartózkodott.

Amikor a rendőrök két óra múlva beléptek az előállító-helyiségbe, hogy a feltételezett tettest vérvételre vigyék, a férfit eltépett pólójával egy rácsra felakasztva találták. Azonnal levágták, megkísérelték újraéleszteni, közben mentőt hívtak, de a mentősök már csak a halál beálltát tudták megállapítani.

A rendőrség szerint a helyiségben kamera működött, a kapitányság ügyeletese azonban semmi szokatlant nem vett észre. Az ügyben a megyei rendőr-főkapitányság az ügyészség bevonásával belső vizsgálatot indított.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről