Lezárta a tényői családgyilkosság aktáját a rendőrség

Vágólapra másolva!
Mivel az elkövető maga is meghalt, a rendőrség négy hónapos eljárás után lezárta a tényői családgyilkosság ügyének nyomozását. Az eljárás igazolta, hogy valóban az apa végzett márciusban két gyermekével, feleségével, végül önmagával is.
Vágólapra másolva!

Büntethetőséget kizáró ok, vagyis az elkövető halála miatt megszüntette az eljárást a tényői gyilkosság ügyében a rendőrség - erősítette meg kedden az MTI értesülését a Győr-Moson-Sopron megyei főkapitányság sajtóügyelete. Az MTI rendőrségi forrásból úgy tudja: a dokumentumra még a nap folyamán rákerül a megyei bűnügyi osztályvezető aláírása.

Tényőn, egy erdőhöz közeli családi házban idén március 15-én este talált rá az egyik rokon a szülők, valamint két kislányuk holttestére. A rendőrség szerint a férj előbb végzett a kicsikkel és a feleségével, majd öngyilkos lett.

Szabadfi Árpád megyei főkapitány már akkor azt közölte: lefolytatják a teljes nyomozást, ami akár hónapokba is telhet. Ha minden kétséget kizáróan bebizonyosodik, hogy az apa követte el a cselekményt, megszüntetik az eljárást. A rendőrség április végén jelentette be, hogy megérkeztek a szakértői jelentések, amelyek igazolták másfél hónappal korábbi feltevéseiket.