Hasba szúrta magát egy rabló Beleden

Vágólapra másolva!
Kirabolt egy benzinkutat, majd hasba szúrta magát egy 23 éves férfi Beleden. A rabló a benzinkútról százezer forintot zsákmányolt, és a kutas autóját is elvitte.
Vágólapra másolva!

Késsel fenyegette meg az egyik benzinkút alkalmazottját a fiatal férfi a Győr-Moson-Sopron megyei Beleden. Miután a benzinkutas átadta neki a kasszában lévő százezer forintot, a rabló még az autókulcsát is követelte tőle, majd a kocsival a 86-os úton Csorna irányába menekült el a helyszínről.

A kutas értesítette a rendőrséget, és elmesélte a történteket egy, a kúton vásárló embernek is, aki utána eredt a rablónak. A férfi és a rendőrség közösen üldözte a 23 éves beledi férfit, aki Csornánál kiugrott az autóból, és egy búzamezőre menekült, a rendőrök itt találtak rá, késsel a hasában.

A férfit kórházba szállították, sérülései nem életveszélyesek. A kórházban pénteken megoperálták, a szúrás nem ért hasüregi szervet, ezért nem életveszélyesek a sérülései - tájékoztatott Oláh Attila, a győri Petz Aladár Megyei Oktató Kórház orvos-igazgatója. A férfi néhány napig még biztosan kórházban marad.

A férfi ellen a rendőrség felfegyverkezve elkövetett rablás miatt indított eljárást - tájékoztatott Kocsis Tünde, a Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője.