Melltartójában csempészett droggal bukott le Ferihegyen egy nő

Vágólapra másolva!
Hollandiából csempészett melltartójában marihuánát egy fiatal nő, aki a Ferihegyi reptéren bukott le. Anyja szerint a nő Hollandiában prostituáltként dolgozott és most sikerült hazaszöknie.
Vágólapra másolva!

Melltartójában - ittasan és kábítószer hatása alatt - akart marihuánát csempészni egy magyar nő Hollandiából - közölte a Repülőtéri Rendőr Igazgatóság (RRI) a rendőrség honlapján szerdán. A fiatal nő a Ferihegyi reptéren bukott le: a Hollandiából érkező gép személyzete értesítette a rendőrséget arról, hogy egy utas nem akarja elhagyni a gép fedélzetét. A légikísérők elmondása szerint a fiatal nő alkoholos befolyásoltság alatt volt és felállni sem volt képes ülőhelyéről.

A repülőtéri rendőrök kiérkezésekor már öltözéke is hiányos volt, agresszív viselkedése pedig kábítószeres befolyásoltságra adott gyanút. A helyszínre érkezett orvos mentőautóval szállította volna el a nőt, ám a mentőautóban megkezdett vizsgálat közben két csomag marihuánát találtak a melltartójában. A nő elmondása szerint a kábítószert Hollandiában vásárolta.

A nőt az Erzsébet kórház toxikológiai osztályára szállítottak. Az eset után a nyomozók meghallgatták a nő édesanyját, aki a repülőtéren várakozott a gép leszállását követően. Elmondása szerint a lánya prostituáltként dolgozott kint, és most sikerült elszöknie kitartójától. Az RRI kábítószerrel való visszaélés vétsége miatt indított nyomozást.