Kettészakadt egy fának csapódó autó Szabolcsban - három halott

Vágólapra másolva!
Olyan erővel csapódott fának egy balesetet szenvedő autó Szabolcsban, hogy az ütközés közben kettészakadt - közölte a rendőrség. A balesetben három utas, két 17 éves lány és egy 19 éves fiatalember életét vesztette, két sérültet súlyos sérülésekkel vittek kórházba.
Vágólapra másolva!

Két 17 éves lány és egy 19 éves fiatalember vesztette életét, amikor autójukkal egy út menti fának csapódtak a 4-es főút nyírpazonyi szakaszán pénteken. Két hasonló korú útitársukat életveszélyes állapotban szállították kórházba - közölte a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője.

Egy Nyíregyháza felől Nyírpazony irányába tartó személyautó eddig tisztázatlan körülmények között - feltehetően előzés közben - letért a bal oldali padkára, a sofőr elvesztette uralmát a jármű felett, és a jobb oldali árokban fának csapódott - mondta Fülöp Gergely.

Az ütközés erejétől kettészakadt autóban öt fiatal ült, két lány és egy fiatalember a helyszínen életét vesztette, egy lányt és egy fiút kórházba szállítottak - tette hozzá a szóvivő. A tragédia körülményeit szakértők bevonásával vizsgálja a rendőrség.