Buzogányokkal támadtak biztonsági őrökre Csömörön

Vágólapra másolva!
Rendőrök vetettek véget egy tömegverekedésnek egy csömöri áruháznál, ahol egy körülbelül 25 emberből álló csoport botokkal, jégvágóval, vadászkéssel és buzogánnyal felfegyverkezve biztonsági őrökre támadt. A rendőrök a támadók közül nyolc embert őrizetbe vettek.
Vágólapra másolva!

Rendőrök vetettek véget egy tömegverekedésnek egy csömöri áruháznál, ahol egy körülbelül 25 emberből álló csoport támadta meg a biztonsági őröket.

A vita azzal kezdődött, hogy néhány fiatal az áruházban megette a polcokról levett csokoládét és nem akart fizetni. A biztonsági őrök felszólították őket, hogy fizessenek. A vitatkozás közben a csoport néhány tagja felhívta a rokonait, akik autókkal jöttek a helyszínre, botokkal, jégvágóval, vadászkéssel és buzogánnyal felfegyverkezve.

Az akkorra körülbelül 25 fősre nőtt agresszív csoport rátámadt a biztonsági őrökre, akik közül ketten könnyebben megsérültek. A rendőrök a közben kihívott erősítés segítségével 9 embert állítottak elő. Hét férfi és egy nő ellen eljárást indítottak csoportosan, felfegyverkezve, a köznyugalmat súlyosan megzavarva elkövetett garázdaság gyanújával. A hét férfit és a nőt őrizetbe is vették és kérték az ügyészséget, hogy indítványozzák előzetes letartóztatásukat.