Balesetet szenvedett a rendőrök elől menekülő sofőr

Vágólapra másolva!
Életveszélyesen megsérült az a fiatalember, aki szabálytalankodott, majd elmenekült a rendőrök elől. Áthajtott a szomszéd megyébe, két útzárat került ki, míg végül kisodródott, és egy ház udvarába rohant.
Vágólapra másolva!

Súlyosan megsérült egy autós, aki Szombathelyről a Veszprém megyei Kislődig menekült a rendőrök elől. A férfi vasárnap este egy szabálytalan sávváltás miatt Szombathelyen majdnem összeütközött egy járőrautóval, majd nem állt meg a rendőri jelzésre, hanem tovább száguldott a városon át, előbb a 86-os főúton, majd a 8-as számú főúton, átlépve a megyehatárt, Ajka irányába.

A Suzuki vezetője időnként 150 kilométeres sebességgel hajtott, két rendőrségi útzárat is sikerült kikerülnie, előbb Somlóvásárhelynél, majd Devecsernél próbálták feltartóztatni.

A nemescsói fiatalembert időközben az édesapja és a rendőrök is hiába próbálták mobiltelefonján felhívni, nem vette fel, és a négy nyomában lévő járőr jelzéseinek sem engedelmeskedett.

A száguldás végül Kislődön ért véget: az autó nagy sebességgel letért az úttestről, és egy családi ház udvarába rohant, vezetője pedig kirepült a járműből. A férfit a rendőrség információja szerint súlyos, életveszélyes állapotban mentőhelikopterrel a győri kórházba szállították.