Megvertek egy buszvezetőt Szeghalomban

Vágólapra másolva!
Ököllel támadt rá egy buszvezetőre egy fiatal szeghalmi férfi, mert a sofőr nem akart kezdezményes jegyet adni a társasága egyik tagjának - írta szombaton a Békés Megyei Online. A rendőrség közfeladatot ellátó személy elleni erőszak miatt indított eljárást.
Vágólapra másolva!

Megvertek egy buszsofőrt péntek éjszaka Szeghalomban, mert nem akart kedvezményes jegyet adni az egyik utasnak - írta a Békés Megyei Online szombaton. Éjszaka egy hattagú család akart felszállni a Körös Volán Zrt. Békéscsaba és Füzesgyarmat között menetrend szerint közlekedő buszjáratára. Az egyik fiatal nő két, 90 százalékos kedvezményes jegyet kért, ám annak jogosságát irattal nem tudta igazolni. Ekkor alakult ki hangoskodás, mire a nő társa, egy 23 éves szeghalmi férfi ököllel arcon ütötte a sofőrt.

A verekedő férfi ezután leszállt a buszról, a jármű vezetője is követte, hogy hívja a rendőrséget. Ekkor a támadó újabb ökölcsapást mért a sofőr arcába - olvasható a hírportálon. A szeghalmi rendőrök közfeladatot ellátó személy elleni erőszak bűntettének megalapozott gyanúja miatt kezdeményeztek eljárást a férfi ellen, aki a terhére rótt bűncselekményt elismerte - mondta a hírportálnak Szalai Zoltán rendőrkapitány.