Stohl benn járt a kórházban fekvő sérültnél

Vágólapra másolva!
A TV2 Aktív című műsora felvette, amint a szombaton balesetet okozó Stohl András színész bemegy a karambolban megsérült idős férfihez. Stohl nem nyilatkozott.
Vágólapra másolva!

A szombat hajnalban balesetet okozó Stohl András színész-műsorvezető csütörtökön meglátogatta azt a kórházban fekvő idős férfit, aki a legsúlyosabban sérült meg a karambolban - számolt be a TV2 Aktív című műsora. A műsorban azt állították, éppen a helyszínen forgattak, mikor a színész megérkezett. Stohl láthatóan nem örült a stábnak, nem nyilatkozott, csak udvariasan köszönt, és sietve bement az épületbe.

A felvétel alapján Stohl rövid ideig volt benn a 77 éves férfinél, de a portán kérdésre válaszolva azt mondta, ismeri a járást a kórterem felé. A kezében egy szatyrot vitt, ami kifelé már nem volt nála. Az Aktív szerint ugyanakkor az idős sérült korábban egyszer már elhajtotta a hozzá érkező színészt.

Stohl május 8-án, szombat hajnalban, Fót közelében okozott közúti balesetet, melyben egy ember súlyosan, egy ember könnyebben sérült. A rendőrség kedden közölte, hogy a színész közepesen volt ittas a balesetkor a kirendelt orvosszakértő véleménye szerint. A baleset miatt pénteken gyanúsítottként hallgatják ki. A rendőrség péntekre várja azt a szakértői véleményt is, amelyből kiderül, hogy az ittasság mellett állt-e kábítószer hatása alatt Stohl.

Az [origo]-nak egyelőre nem sikerült elérnie a Pest megyei rendőrséget az ügyben. Stohl András balesetéről minden hírt megtalál itt.