Pénzzel együtt tűnt el a posta egyik cégének alkalmazottja

Vágólapra másolva!
Kedden nyoma veszett egy, a Magyar Posta egy leányvállalatának dolgozó sofőrnek. A vezetővel együtt pénz is eltűnt az értékszállító kocsiból.
Vágólapra másolva!

Eltűnt egy értékszállító kocsi sofőrje kedden. A Független Hírügynökség információi szerint a kocsit hiába hívták a központból, nem válaszolt senki. A járművet később Zuglóban találták meg, de nem volt benne a sofőr, és a kocsiban szállított pénzből is hiányzott több millió forint. A Független Hírügynökség értesülése szerint a pénzt később megtalálták az egyébként megbízhatónak ismert sofőr családjánál, a férfi azonban eltűnt, egyelőre nem találják.

A rendőrség egyelőre semmilyen információt nem adott az ügyről, a Magyar Posta szóvivője, Tomecskó Tamás pedig annyit megerősített, hogy valóban eltűnt egy sofőr és valamennyi pénz is, de az összegről és az eset egyéb körülményeiről nem adhatott felvilágosítást. A Magyar Posta később úgy pontosított, hogy a sofőr nem a társaság, hanem a Magyar Posta száz százalékos tulajdonában álló JNT Security Kft. alkalmazásában állt. A cég nem csak a postának, hanem más cégeknek is végez szolgáltatásokat.