Körözni kezdték az értékszállító eltűnt sofőrjét

Vágólapra másolva!
Sikkasztás gyanúja miatt körözi a rendőrség azt az értékszállító kocsit vezető sofőrt, aki kedden eltűnt a rábízott pénz egy részével együtt. A férfi a posta egyik leányvállalatának dolgozott.
Vágólapra másolva!

Elrendelte a rendőrség az országos körözését annak az értékszállító autót vezető sofőrnek, akinek kedden veszett nyoma - közölte csütörtök délután honlapján a rendőrség. A férfi a Magyar Posta egy leányvállalatának, a JNT Security Kft.-nek dolgozott, és vele együtt pénz is eltűnt az értékszállító kocsiból. A Független Hírügynökség szerdai értesülése szerint a pénzt később megtalálták az egyébként megbízhatónak ismert sofőr családjánál, a férfi azonban eltűnt.

A BRFK gazdaságvédelmi nyomozói ismeretlen tettes ellen, különösen jelentés értékre elkövetett sikkasztás miatt indítottak eljárást. A csütörtöki rendőrségi közlemény szerint a bűncselekmény elkövetésével a pénzszállító autó vezetője vált megalapozottan gyanúsíthatóvá. A szentendrei férfi a rábízott pénzszállítmány egy részét magához vette, majd a pénzszállító gépkocsit bezárt állapotban egy Budapest X. kerületi bevásárlóközpont parkolójában hagyta, és az eltulajdonított készpénzzel ismeretlen helyre távozott - áll a közleményben.