A Dunába hajtott autójával egy idős férfi Vácnál

Vágólapra másolva!
Egy 77 éves férfi a Dunába hajtott autójával Vácon szombaton. A férfi végül kimászott a süllyedő kocsiból és kiúszott a partra, azonban így is sokkos állapotban kellett kórházba szállítani. Autóját még keresik a tűzoltók.
Vágólapra másolva!

Feltehetően öngyilkossági szándékkal hajtott a Dunába egy idős férfi Vácnál szombaton, az utolsó pillanatban azonban meggondolta magát, kimászott a kocsiból, és kiúszott a partra - közölte Beluzsárné Belicza Andrea, a Pest Megyei Rendőr-kapitányság szóvivője.

A 77 éves férfit, aki a váci kompkikötőnél hajtott a folyóba, a mentők sokkos állapotban szállították a helyi kórházba. A Dunában elmerült autót még szombat este is keresték a tűzoltók - tette hozzá a szóvivő.

Kis-Guczi Péter, az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság sajtóügyeletese nyilatkozott, aki elmondta, hogy a baleset a váci kompnál történt, a sofőr pedig - miután sikeresen elhagyta az autót - a part melleti kövekben kapaszkodott meg.

A váci tűzoltók a helyszínen vannak, és várják a Fővárosi Tűzoltóparancsnokság hajóját, azzal vizsgálját át ugyanis a folyó érintett szakaszát, hogy megtalálják az elsüllyedt autót.