Vágólapra másolva!
A budapesti Madarász utcai gyermekkórház intenzív osztályán, gépi lélegeztetőre kapcsolva fekszik az a másfél éves kislány, aki vasárnap játék közben egy kerti tóba esett. A kórház főigazgatója szerint a kislányt újra kellett éleszteni.
Vágólapra másolva!

Stabil, de súlyos állapotban van az a másfél éves kislány, aki vasárnap labdázás közben a családi házuk kertjében lévő tóba esett Nyáregyházán. A kislány a Madarász utcai gyermekkórház intenzív osztályán, lélegeztetőgépre kapcsolva fekszik - mondta az [origo]-nak Harmath György, a Heim Pál Gyermekkórház főigazgatója.

Harmath szerint a kislány belefulladt a kerti tóba, ahonnan eszméletlenül emelték ki, ezért még a helyszínen újra kellett éleszteni, ez után került kórházba. Az MTI-nek a mentőszolgálat ügyeletese, Németh Cecília vasárnap még azt nyilatkozta, a helyszínen nem volt szükség újraélesztésre.

A kislányt vasárnap délután először a Honvéd kórházba szállították mentőhelikopterrel, majd onnan a mentők gyermek-rohamkocsijával a Madarász utcai kórházba vitték.