Feljelentést tesz megrongált plakátjai miatt egy fideszes képviselőjelölt

Vágólapra másolva!
Több hajdú-bihari településen is megrongálták egy Fidesz-KDNP-s képviselőjelölt választási plakátjait. Korábban a választókerület szocialista jelöltjének plakátjaiban is kárt tettek.
Vágólapra másolva!

Megrongálták Tasó László, a Hajdú-Bihar megye 4. számú egyéni országgyűlési képviselői választókerületében induló Fidesz-KDNP-jelölt választási plakátjait és molinóit. A politikus feljelentést tesz az ügyben a rendőrségen.

Tasó László, Nyíradony polgármestere csütörtöki közleményében azt írta: "támogatói felajánlásokkal készített nagy értékű molinókat, furnérlemezre ragasztott plakátokat tettek tönkre és rongáltak meg tematikusan Bagamérban, Hajdúhadházon, Nyírábrányban, Nyíracsádon, Újlétán és Vámospércsen". Szerinte eleinte még "hagyományos" mértékűnek tűnt a károkozás, de mára már "világosan látszik", hogy azt "szervezett formában" követték el.

Néhány nappal korábban a választókerület szocialista képviselőjelöltje, Juhászné Lévai Katalin jelentette be, hogy megrongálták, kukába dobták a választási molinóit. Az MSZP jelöltje is feljelentést tett a rendőrségen.