Egy raklapnyi BKV-s inget találtak egy szeméttelepen

Vágólapra másolva!
Bontatlan csomagolású, BKV feliratú ingeket találtak egy kistarcsai szemétlerakóban. A BKV szerint a szemétben talált formaruhákat már két éve nem használják, így azok biztosan nem tőlük tűntek el.
Vágólapra másolva!

Egy teljes raklapnyi új, bontatlan csomagolású BKV-s inget talált valaki csütörtökön egy kistarcsai szemétlerakóban.

A szeméttelepen talált ingekről egy nő számolt be a Független Hírügynökségnek, aki azt állította, hogy egy ismerőse lelt rá a ruhákra, majd elhozta neki azokat. A nő szerint Kerepes, Csömör és Kistarcsa települések használják a szemétlerakót, amelyik egy hipermarket mögött található. A nő úgy tudja, hogy 100-150 új, bontatlan csomagolású ing volt ott, de azokból állítása szerint barátja csak néhányat hozott el, a többire pedig valószínűleg már a szemeteskocsik ráhordták a hulladékot.

Az ingek rövid ujjúak, fehérek, rajtuk a BKV jelzése olvasható. A BKV szerint ez a formaruha már közel két éve nincs használatban náluk, így a talált ingek biztosan nem a BKV Zrt. készletéből tűntek el. "A Társaságnál készleten lévő hasonló ruhadarabokat szigorú elszámolás szerint, tételesen leltározva tároljuk, melyről a mai napon a hírek hallatán készletszámbavételt tartottunk, és egy darab sem hiányzik" - írta a BKV csütörtök este az [origo]-nak.

A társaság szerint ők nem dobtak ki egyetlen inget sem, és mivel a készlet hiánytalan, lopásról sem lehet szó. Arról a BKV-nak nincs információja, hogy kinek a birtokában lehetett korábban a szeméttelepen megtalált ruhakészlet.