Állon lőtte magát a Népfürdő utcai bankrabló

Vágólapra másolva!
A XIII. kerületben található bankfiókot próbált kirabolni egy bankrabló pénteken, a támadás során három lövés is eldördült. A rabló dulakodott a biztonsági őrrel, és közben állkapcson lőtte magát. Életveszélyes sérülésekkel szállították őt kórházba.
Vágólapra másolva!

Sarokba szorították, ekkor maga ellen fordította fegyverét egy bankrabló pénteken a XIII. kerületben. A férfit súlyos, életveszélyes sérülésekkel szállították kórházba.

A BRFK szerint a 29 éves férfi 13 óra 20 perckor lépett a Népfürdő utcai Erste Bank fiókjába. Furcsa viselkedése feltűnt a bank biztonsági őrének, aki megpróbálta rácsukni az ügyféltér ajtaját, hogy megakadályozza bejutását. A férfi ekkor vette elő 9 milliméteres lőfegyverét és az arcára húzott egy maszkot. Dulakodni kezdtek, és a fegyver háromszor elsült.

A biztonsági őr a kapunál lévő úgynevezett zsilipkabinba szorította be a rablót, ekkor sült el a fegyver többször, majd a támadó, látva kilátástalan helyzetét végül maga ellen fordította a pisztolyt, és állon lőtte magát. Életveszélyesen megsérült. Rajta kívül egy banki alkalmazottat orvosi ellátásban részesültek, neki a lábán keletkezett felületi sérülés.

A biztonsági őr és a fiókban lévő négy ügyfél nem sérült meg.