Tetszik Bokros a korábbi szocialista miniszternek

Vágólapra másolva!
Az emberi és kisebbségi jogokról tart előadást a Bokros Lajos Baráti Körnek Lévai Katalin korábbi MSZP-s EP-képviselő, aki az [origo]-nak azt mondta, szimpatizál az MDF programjával, csak szeretné, ha abban az esélyegyenlőség szempontjai is megjelennének. A Medgyessy-kormány minisztere a Fideszhez is elmenne előadást tartani, ha meghívnák.
Vágólapra másolva!

Lévai Katalin, a Medgyessy-kormány esélyegyenlőségi minisztere, korábbi MSZP-s európai parlamenti képviselő lesz a Bokros Lajos Baráti Kör következő, március 4-i rendezvényének vendége. Az egykori szocialista politikus az emberi és kisebbségi jogokról tart előadást az MDF miniszterelnök-jelöltjének, szimpatizánsainak és az egyesület vendégeinek

Lévai az [origo]-nak azt mondta, alapvetően szimpatizál az MDF-fel és Bokros Lajos programjával, amelynek szerinte az a lényege, hogy hogyan lehet élhetőbbé tenni az országot. "Azt szeretném, hogy az ő gazdasági reformjai mellett megjelenjenek azok a szempontok is, mi lesz a szegényekkel vagy a kisebbségekkel" - mondta Lévai.

A választási kampányban elsikkadnak azok a kérdések, hogy mi lesz a mélyszegénységben élőkkel vagy a romákkal - mondta Lévai, aki az ezzel kapcsolatos tapasztalatait szeretné megosztani a szerinte főként egyetemistákból álló társasággal. Arra a felvetésre, hogy ő korábban szocialista politikus volt, Lévai azt mondta: a Fideszhez is elmenne előadást tartani, ha meghívnák.