Internetes videóval üzent Orbánnak Mesterházy

Vágólapra másolva!
Egy YouTube-ra feltöltött videóban tett javaslatokat Mesterházy Attila, az MSZP kormányfőjelöltje arra, hogy mi szerepeljen Orbán Viktor Fidesz-elnök évértékelő beszédében. Orbán korábban a Facebookon kért javaslatokat arra, hogy miről beszéljen pénteken.
Vágólapra másolva!

Videós üzenetben tett javaslatokat Mesterházy Attila, az MSZP kormányfőjelöltje Orbán Viktor Fidesz-elnöknek arra, hogy mi szerepeljen évértékelő beszédében. Orbán egy Facebook-bejegyzésben hívta fel a közösségi oldal felhasználóit arra, hogy tegyenek javaslatot, mi ne maradjon ki semmiképpen a pénteki évértékelő beszédéből.

Mesterházy több kérdést is felsorolt, szerinte az azokra adott válaszoknak kell szerepelniük a beszédben. Többek között azt kérdezte Orbántól, hogy valóban elengedné-e a hiányt 7 százalékig a költségvetésben, vagy hogy valóban centralizálni akarja a közmédiumokat és büntetni a kereskedelmi televíziókat, illetve, hogy mi a véleménye a Jobbikról mint pártról.

Orbán ezekre a felvetésekre egyelőre nem reagált, ugyanakkor a korábbi témajavaslatokra már válaszolt facebookos oldalán. Azt írta, még több ötletet szeretne, illetve az egyik felhasználónak, aki meztelen táncoslányokról szeretett volna hallani, azt üzente, mellőzi a témát, mivel "az irány izgalmas, de a legjobb beszéd sem pótolhatja a látványt!"