Baleseteket okozott a hó Pest megyében

Vágólapra másolva!
Több autóbaleset is történt csütörtökön a havazás miatt Pest megyében, Gyál és Vecsés között egy frontálisan ütközésben két gyerek is megsérült. A fővárosban a havazás egyelőre nem okozott fennakadást.
Vágólapra másolva!

Több mint 6 centiméternyi hó esett Budapesten szerda este óta, az éjszaka 89 munkagép takarította a budapesti utakat - közölte csütörtök reggel a Fővárosi Közterület-fenntartó (FKF). A tömegközlekedés hajnalban rendben elindult.

Több baleset, közöttük két frontális ütközés is történt a havazás miatt a reggeli órákban Pest megyében - közölte csütörtökön a rendőrség.

Kora reggel Vácduka és Csörög között hárman sérültek meg egy balesetben, majd egymás után két frontális karambolhoz riasztották a tűzoltókat, illetve a rendőrséget és a mentőket.

Gyömrő belterületén egy személygépkocsi és egy kisteherautó ütközött össze - az utóbbiból a tűzoltók vágták ki az életveszélyes állapotban lévő sofőrt.

Gyál és Vecsés között szintén frontálisan ütközött két autó csütörtökön délelőtt. Két gyermeket súlyos, egy felnőttet könnyebb sérülésekkel szállítottak kórházba. Itt is teljes útzár volt, de nemrégiben feloldották.

Az MTI szerint Pilisvörösvár és Csobánka között egy autóbusz csúszott árokba.

Az országos hóhelyzetről itt olvashat bővebben.