Vágólapra másolva!
Vasárnap reggelig 6-8 centiméter hó hullott a fővárosban, Budapesten a havazás ellenére a tömegközlekedés folyamatos. Repülőjáratot nem kellett törölni, és a gépek nagyobb késés nélkül közlekednek Ferihegyen.
Vágólapra másolva!

A szombat délután óta tartó havazás ellenére a fővárosban a tömegközlekedés folyamatos, a Főváros Közterület-fenntartó (FKF) a budapesti főutakat 97 munkagéppel, a járdákat 944 hómunkással takarítja - közölte vasárnap a társaság.

Budapesten vasárnap reggel 6 óráig 6-8 centiméter hó hullott. A havat többek között a tömegközlekedési útvonalhálózatról, a hidakról, a felüljárókról, a kórházakhoz vezető utakon, járdákon, közlépcsőkön és a gyalogátkelőhelyek környékén takarítják. A mellékutak jelenleg még havasak.

Hómunkásokat keres délutáni, 14.00-22.00 óra közötti munkavégzésre az FKF. A nyolc órás munkaért nettó 3.400 forintot fizet a társaság.

Repülőjáratot nem kellett törölni, és a gépek nagyobb késés nélkül közlekednek Ferihegyen vasárnap - közölte vasárnap Szilágyi Károly, a repteret üzemeltető Budapest Airport szóvivője. Ferihegyen szombat este óta 5 centiméter hó hullott, és vasárnap további 10-15 centiméterre számítanak.

A várható időjárásról itt olvashat bővebben.