Somogyi Zoltán lehet az MDF kampányfőnöke

Vágólapra másolva!
A Political Capital tanácsadócég korábbi vezetője, Somogyi Zoltán lehet az MDF kampányfőnöke az MTI értesülései szerint. Somogyi nem tagja a pártnak, de már korábban bejelentette, hogy képviselőjelölt lesz az idei parlamenti választásokon.
Vágólapra másolva!

Somogyi Zoltán politikai tanácsadó, a Political Capital tanácsadócég korábbi vezetője lehet az MDF kampányfőnöke - közölte csütörtökön az MTI. A párt elnöksége a meg nem nevezett forrásból származó értesülés szerint szerdán ülésezett, és egyhangúlag arról döntött, hogy Somogyit kérik fel a kampányfőnöki posztra.

Az MTI úgy tudja, hogy a politikai tanácsadó a felkérésre még nem mondott határozott igent, gondolkodási időt kért. A párt politikusai nem kívántak a témában nyilatkozni. Somogyi még december elején a Népszabadságban nyilatkozott arról, hogy politikusi pályára készül. Arra a kérdésre, hogy kampányfőnök lesz-e, a lapnak azt válaszolta: az MDF-ben van egy olyan íratlan szabály, hogy a kampányfőnök MDF-tag legyen és ha ez a szabály marad, akkor nem lesz az.