Önkénteseket toboroz a Fidesz

Vágólapra másolva!
A Fidesz önkéntéstoborzásba kezd - jelentette be a párt csütörtökön. A Fidesz arra számít, hogy a választási kampány alatt több tízezer ember is segítheti a párt munkáját.
Vágólapra másolva!

Önkéntestoborzásba kezd a Fidesz-KDNP - jelentette be csütörtökön Nyitrai Zsolt, a Fidesz operatív igazgatója. Nyitrai azt mondta: a Fidesz csapatába vár minden olyan embert, aki tenni akar a változásért, aki "pontot akar tenni a Gyurcsány-korszak végére".

Jelentkezni a Fidesz honlapján, telefonon és a párt választókerületi irodáiban is lehet. Arra, hogy hány önkéntesre számítanak, úgy felelt: nem szeretne számháborúba, tippelgetésekbe belemenni. Hozzátette: eddig is több ezren jelentkeztek a kiküldött levélre, de szerinte az önkéntesek száma több tízezer lesz.

A tájékoztatón bemutatott, az önkéntes toborzást hirdető, "Itt az idő" feliratú óriásplakát péntektől kerül ki a közterületekre. Arról, hogy mennyi plakátot helyeznek ki, és mindez mennyibe kerül, Nyitrai azt mondta: az év elején a támogatóikat levélben keresték meg, hogy a jövőben is támogassák a Fideszt anyagilag. Nyitrai konkrétumok nélkül azt mondta: nagyon sok pénzügyi támogatás, adomány érkezett eddig.