Fegyverekkel akarták az elbukott pókerpénzt visszaszerezni Székesfehérváron

Vágólapra másolva!
Fegyverarzenállal érkeztek egy székesfehérvári bevásárlóközpontba azok az amatőr pókerjátékosok, akik szerint az osztó szándékosan károsította meg őket. Egyikük, egy nő 20 millió forintot vesztett a játszmákon eddig. A fenyegetőket a rendőrök elfogták, és önbíráskodás miatt kihallgatták.
Vágólapra másolva!

Pókeren elvesztett milliók egy részét követelte vissza három férfi és két nő egy, a játszmákban osztóként közreműködő férfitől hétfőn este Székesfehérváron. Követelésüket gázpisztollyal és késsel igyekeztek "nyomatékosítani" - közölte kedden a rendőrség.

A férfit az egyik bevásárlóközpontban vették körül. Köztük volt az a nő is, aki rendszeres résztvevője volt a pókerjátszmáknak, és azokon összesen húszmillió forintot vesztett. A társaság szerint a lapokat osztó férfi is közreműködött a megkárosításában - mondta el a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője.

A társaságot elfogták, és ruházatuk átvizsgálásakor kés, baseballütő, flóbert pisztoly és egy valódi rendőrjelvény került elő, az utóbbiról az, akinél megtalálták, úgy nyilatkozott, hogy a piacon vásárolta - tette hozzá Németh-Kész Mónika rendőr százados. A három férfit és két nőt önbíráskodás miatt hallgatták ki. Hárman gyanúsítottként, ketten tanúként szerepelnek az ügyben.