A Volán és a MÁV is meghosszabbítja a bérletek érvényességét

Vágólapra másolva!
Három nappal tovább használhatók a Budapest-bérletek vasúton és Volán-buszokon az elővárosokban a BKV januári sztrájkja miatt - közölte a BKV. A Volánbusz Zrt. és a MÁV-Start Zrt. a BKV-val azonos feltételekkel hosszabbít.
Vágólapra másolva!

A Volánbusz Zrt. és a MÁV-Start Zrt. elővárosi járataira is kiterjed a háromnapos bérletérvényesség-hosszabbítás - közölte a BKV Zrt. kedden. A közlekedési társaság közleményében azt írta, a BKV Zrt. menedzsmentje a tulajdonossal egyeztetve úgy döntött, hogy a sztrájk okozta kényelmetlenségek ellensúlyozása érdekében kompenzálja utasait a megnehezült közlekedési lehetőségek miatt.

A BKV már korábban bejelentette, hogy meghosszabítja a bérletek érvényességének időtartamát. Ehhez csatlakozott a két társszolgáltató, így a vasúton és Volánbusz járatokon használható Budapest-bérletek érvényességének meghosszabbítása kiterjed a Volánbusz Zrt. és a MÁV-Start Zrt. elővárosi járataira is a BKV Zrt.-vel azonos feltételekkel.

A BKV Zrt.-nél használható kétheti, havi és negyedéves Budapest-bérletekre és a környéki helyi, valamint a környéki 5 km-es és 10 km-es bérletekre vonatkozóan a bérletszelvényen feltüntetett érvényesség 3 nappal automatikusan meghosszabbodott.