Meglőttek egy férfit Újpesten

Vágólapra másolva!
Lakóháza kapujában lőttek meg egy férfit Újpesten, a Lóverseny téren. A súlyos sérültet kórházba szállították, a tettest keresi a rendőrség.
Vágólapra másolva!

Több lövéssel megsebesítettek egy férfit csütörtök délután Újpesten a Lóverseny téren - a támadó elmenekült, a férfit kórházba szállították - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) sajtóügyeletese.

A 37 éves férfi épp Lóverseny utcai otthonába tartott, amikor háromnegyed hat körül a panelház bejáratánál a támadó odaszaladt hozzá, és tüzet nyitott. A fegyveres több lövést is leadott. Úgy tudni, a férfit a hátán érte lövés.

Sagyibó Melinda sajtóügyeletes azzal kapcsolatban nem szolgált információval, hogy pontosan hány lövés dördült, és a férfi milyen sérüléseket szenvedett, mindössze annyit mondott: a meglőtt férfit a mentők kórházba szállították. Az Országos Mentőszolgálat sajtóügyeletese azt mondta, a férfit súlyos sérülésekkel az Országos Baleseti Intézetbe szállították.

A rendőrség megkezdte a támadó felkutatását, és arra kéri azokat, akik látták a bűncselekményt, vagy az adott időpontban a Lóverseny tér közelében jártak, jelentkezzenek a rendőrségen.