Molnár Oszkár mellett demonstrált az edelényi Fidesz

Vágólapra másolva!
Ötszázan tüntettek kedd délután az edelényi polgármester, Molnár Oszkár mellett. A tüntetést az edelényi Fidesz szervezte, melynek vezetője kijelentette: a helyi szervezet támogatja, hogy Molnárt jelöljék a választókerület parlamenti képviselőjének a jövő évi választásokon.
Vágólapra másolva!

Körülbelül ötszázan vettek részt azon a szimpátiatüntetésen, amelyet Molnár Oszkár edelényi polgármester mellett tartottak kedden délután Edelényben. Az edelényi Fidesz által szervezett demonstrációra a környező településekről is érkeztek résztvevők. Az eseményt komoly rendőri biztosítás kísérte, rendbontás nem történt. A tömegben nemzeti színű zászlót és transzparenst is lehetett látni "Az igazság a bűnösöknek fáj, veled vagyunk Molnár Oszkár" felirattal.

A tüntetésen a Fidesz képviselői mellett felszólaltak a roma kisebbség tagjai, képviselői, illetve maga Molnár, a térség fideszes országgyűlési képviselője is. Antal Pál, a Fidesz edelényi elnöke beszédében emlékeztetett arra, hogy Orbán Viktor, a Fidesz elnöke a Molnár kizárását követelőknek azt mondta: elsőként a párt helyi szervezetinek kell eldönteniük, kit kívánnak a választókerület országgyűlési képviselőjelöltjének. "A Fidesz edelényi szervezetének elnökeként ezért bejelentem, tagságunk egyhangúlag Molnár Oszkár jelölését támogatja a jövő évi parlamenti választásokon" - mondta.

http://videa.hu/flvplayer.swf?v=z3AImg0Dw5DPjlQY



Molnár Oszkár különböző kijelentéseivel botrányt vihart az elmúlt hetekben. Vitatott kijelentést tett többek közt a zsidó nagytőkéről, a melegekről, és azt állította, hogy romák lakta településeken terhes nők szándékosan ártanak születendő gyerekeiknek a nagyobb segély érdekében. Az országgyűlés mentelmi bizottsága hétfőn úgy döntött, nem függeszti fel Molnár Oszkár mentelmi jogát. A képviselőt 360 roma asszony jelentette fel rágalmazás miatt.