Hazaengedték a kórházból a Kislétán meglőtt kislányt

Vágólapra másolva!
Nagymamájához került a Kislétán meglőtt kislány, miután kiengedték a kórházból. Iskolába még nem járhat sérülései miatt, továbbra is rendőrök őrzik.
Vágólapra másolva!

Hazaengedték a Kislétán meglőtt kislányt hétfőn a nyíregyházi kórházból - erősítette meg a Független Hírügynökség értesüléseit Pénzes Sándor, Kisléta polgármestere. A kislány a nagymamájához került, azonban sérülései miatt iskolába még nem járhat. A meglőtt gyereket a rendőrök továbbra is őrzik. A kislánynak különösen a jobb keze sérült, alig tudja mozgatni. Arcán bőrátültetést is végrehajtottak az orvosok, hogy eltüntessék a sörétes lövések nyomait.

Az asszonyra és kislányára augusztus 3-ára virradóan lőttek rá sörétes puskával ismeretlen támadók Kislétán, saját házukban. A 45 éves asszony meghalt, gyermekét pedig életveszélyes sérülésekkel szállították Nyíregyházára, a Jósa András Kórházba. Még aznap megműtötték, sokáig mesterségesen altatták.

A rendőrség az ügyet a romák elleni fegyveres támadás-sorozat részeként kezeli, melynek kapcsán jelenleg négy ember van előzetes letartóztatásban.(A támadássorozatról szóló cikkeinket itt olvashatja.)