Blikk: Pofon ütött a parkolóőr egy nőt

Vágólapra másolva!
Állítólag volt érvényes parkolójegye annak a nőnek, akit meg akart büntetni, majd pofon is ütött egy parkolóőr Budapest XII. kerületében. A nőt a mentők vitték el, az ellenőr ellen garázdaság miatt indítottak eljárást.
Vágólapra másolva!

Csütörtökön a főváros XII. kerületében pofon ütött a Centrum Parkoló Kft. parkolóellenőre egy nőt - írja a Blikk pénteki száma. A nő a kerületben dolgozik, és mivel autóval jár munkahelyére, minden nap vesz parkolójegyet.

Egy ellenőr vizsgálta az autóját, amin a nő szerint azért nem volt látható az érvényes jegy, mert az valószínűleg lecsúszott a szélvédő mögött. A Centrum őre büntetni akart, hiába magyarázkodott a nő. Ezután az áldozat kérte a parkolóőr azonosítóját, de "erre nem volt hajlandó, megtagadta, és elkezdett futni" - mondta a névtelenséget kérő nő. A pofon akkor csattant, amikor a nő a parkolóőr után nyúlt, hogy megfogja.

Több szemtanú is látta az esetet, egyikük kihívta a rendőrséget is. A nőt a mentők a lap szerint sokkos állapotban szállították kórházba. Az ellenőr később sem volt hajlandó igazolni magát a nőt védő szemtanúknak sem.

A parkolóőrt előállították, és garázdaság miatt eljárás indult ellene - írja a Blikk. A lap megkereste a Centrumot is, ahol azt a választ kapták, hogy a pofozkodó parkolóőr nem az ő alkalmazottjuk, hanem egy - megnevezni nem kívánt - alvállalkozóé.