Külföldieket loptak meg az M7-es benzinkútjainál

Vágólapra másolva!
Hasonló módszerrel lopták el két külföldi pénztárcáját az M7-es autópálya balatoni szakaszán. A benzinkútnál alvó román férfit és olasz nőt is a kocsi hátsó részéhez csalták, és mire visszaszálltak az autóba, elvitték a tárcájukat.
Vágólapra másolva!

Néhány nap alatt két külföldit loptak meg hasonló körülmények között az M7-es autópálya somogyi szakaszán. Egy siófok környéki benzinkút parkolójában alvó román férfit kedden hajnalban azzal ébresztett egy ismeretlen, hogy baj van az autó hátsó kerekével.

Miközben a román férfi ezt ellenőrizte, a kocsiból eltűnt a pénztárcája - közölte a Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője szerdán. A tolvajok 135 ezer forint kárt okoztak az autósnak - tette hozzá Karsay Kornél.

A szóvivő megemlített egy korábbi, hasonlóan elkövetett lopást is, amelynek károsultja egy olasz nő volt. Őt 370 ezer forinttal károsították meg ismeretlenek pár nappal korábban az M7-es balatonlellei benzinkútjánál, ahol az autójában töltötte az éjszakát. A román férfihoz hasonlóan őt is kora reggel ébresztették fel, a kocsi hátsó részéhez csalták, közben ellopták az irattárcáját a benne lévő pénzzel, útlevelével és bankkártyájával.