Kisbusz balesete miatt zárták le az M7-est

Vágólapra másolva!
Egy román kisbusz csütörtök hajnalban balesetet szenvedett az M7-es autópálya Nagykanizsa felé vezető oldalán Hollád közelében. A baleset miatt a Nagykanizsa felé vezető oldalon teljes szélességében lezárták az autópályát. A forgalom reggel 8 órakor indult meg újra.
Vágólapra másolva!

Tízen sérültek meg abban a balesetben, amely csütörtök hajnalban történt az M7-es autópálya Nagykanizsa felé vezető oldalán Hollád közelében - közölte az MTI-vel a Somogy Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság.

A román kisbusz, amelyben tízen utaztak, átszakította a két forgalmi sávot elválasztó szalagkorlátot és a Budapest felé vezető pálya belső sávjában állt meg. A balesetben hárman súlyosan, heten könnyebben megsérültek. Két utast feszítővágóval kellett kiszabadítani.

A baleset helyszínén ha Nagykanizsa felé vezető oldalon teljes szélességében lezárták hajnalban az autópályát, a főváros felé vezető oldalon a leállósávban haladhatnak a járművek - közölte a katasztrófavédelem. Reggel 8 óra befejeződött a helyszínelés, addigra elvitték a roncsokat is, így ismét járható a sztráda.