Előzetesben maradhatnak a Cozma-gyilkosság gyanúsítottjai

Vágólapra másolva!
A napokban szabadon kellene engedni a Cozma-gyilkosság gyanúsítottjait, a rendőrség ezért kezdeményezte előzetes letartóztatásuk meghosszabbítását. Már kilencre emelkedett a gyanúsítottak száma az ügyben.
Vágólapra másolva!

Meghosszabbítanák a Cozma-gyilkosság öt gyanúsítottjának előzetes letartóztatását. A Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság tájékoztatása szerint szerdán három, csütörtökön pedig két gyanúsított ügyében hoz döntést a nyomozási bíró.

Az öt gyanúsítottat emberölés és súlyos illetve életveszélyt okozó testi sértés miatt vették őrizetbe. Hat hónap elteltével el kellene engedni őket, ez a napokban esedékes, ezért a rendőrség kezdeményezte előzetes letartóztatásuk meghosszabbítását.

Eközben már kilencre emelkedett a gyanúsítottak száma az ügyben. Legutóbb, múlt hét csütörtökön egy 35 éves enyingi férfit hallgattak ki gyanúsítottként. Őt szintén előzetes letartóztatásba helyezték. Az MKB Veszprém játékosát Marian Cozma-t február 8-án egy veszprémi szórakozóhelyen szúrták halálra, két csapattársa pedig életveszélyesen megsérült.