Húsz kilométeren át araszolnak a kocsik az M7-esen

Vágólapra másolva!
Három kisebb baleset történt az M7-es autópályán Budapest felé, 20 kilométer hosszan torlódik a kocsisor. Székesfehérvárnál 30-40 kilométeres sebességgel lehet Budapest felé haladni a sztrádán.
Vágólapra másolva!

Három baleset történt vasárnap az M7-es Budapest felé vezető pályáján. Személyi sérülés egyiknél sem történt, de kilométereken át torlódik a forgalom - közölte a rendőrség. Az autópálya 15-ös kilométerénél délután három óra körül Törökbálint magasságában ütközött össze két autó Budapest felé. Az autó vezetője eddig tisztázatlan okok miatt elvesztette uralmát a gépkocsi felett és a szalagkorlátnak csapódott. A balesetben senki nem sérült meg. A rendőrök délután négykor fejezték be a helyszínelést.

A 71-72-es kilométernél Szabadbattyán térségében utoléréses baleset történt, ezen a szakaszon a forgalom a belső sávban haladt rendőri irányítás mellett. A közelben, a 75-ös kilométernél hasonló baleset volt.

Az Útinform szerint Székesfehérvár előtti húsz kilométeres szakaszon főként a megnövekedett forgalom miatt lassú az előrehaladás, itt az autók csak 30-40 kilométeres sebességgel tudnak menni Budapest felé a sztrádán. Szintén torlódnak az autók a Balaton északi oldalán, a 71-es főúton - tette hozzá az ügyeletes.