Vége a helyszínelésnek, járható az M1-M7

Vágólapra másolva!
Nincs már torlódás az M1-M7 budaörsi bevezető szakaszán. Két baleset is nehezítette a közlekedést az autópályán szombat este. A Budaörsnél történt karambolokban összesen öt autó ütközött, egy könnyebb és egy súlyosabb sérültet eredményezve.
Vágólapra másolva!

Két baleset is történt az M1-M7 autópályák közös bevezető szakaszán szombat délután, a baleseteknek egy könnyebb és egy súlyosabb sérültjük van, a belső két sávot lezárták, óriási volt a torlódás - közölte Kalyó László, a Budapesti Rendőr-főkapitányság sajtóügyeletese.

Elmondta, hogy a 10. kilométernél négy személygépkocsi ütközött össze, egy utas súlyos sérülést szenvedett. A 9. kilométernél pedig a szalagkorlátnak ütközött egy személygépkocsi, egy ember könnyebben sérült meg.

Az Útinform ügyeletese elmondta az [origo]-nak, hogy 3 kilométeres volt a torlódás, az első baleset helyszínétől, a budaörsi körforgalmú felüljárótól számítva. Mostmár járható az autópálya, a helszínelés befejeződött.

A fő problémát az ügyeletes szerint az okozta, hogy a rendőrség egy korábbi baleset helyszínelésekor (ez a 7. kilométernél történt) mind a négy sávon leállította a közlekedést 10 percre. Ez a baleset pedig csak a külső sávot érintette. A feltorlódott kocsitömeg elengedése után történt a két újabb karambol.